Aan de slag met binnenschilderwerk

Goed binnenschilderwerk maakt uw woning en interieur helemaal af. Het is daarom belangrijk dat u een betrouwbare schilder in de arm neemt om zeker te zijn dat u het gewenste resultaat krijgt. Als schilder met jarenlange ervaring adviseren wij u graag. Daarnaast nemen wij u alles uit handen. De voorbereiding, eventuele reparaties die nog uitgevoerd moeten worden en uiteraard het verven zelf. Zo heeft u geen zorgen, hoeft u geen materialen aan te schaffen of vrij te nemen om zelf met het binnenschilderwerk aan de slag te gaan. Ook zijn wij ervaren met lakspuiten. Bijvoorbeeld houten deuren en kozijnen, of misschien een mooie trap zal er weer jarenlang als nieuw uitzien met een goed aangebrachte laklaag.

Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk in uw nieuwe woning

Als u de gelukkige eigenaar bent van een nieuwe woning, is het vaak nodig of in ieder geval prettig om de woning te voorzien van een frisse verflaag. Nieuwbouwwoningen hebben meestal een voorbehandeling nodig. Het nieuwe stucwerk of de nieuwe wanden nemen de verf op, waardoor u aan het schilderen blijft. Het impregneren van de oppervlaktes is natuurlijk iets wat wij ook voor u doe. Bij bestaande woningen kan het zijn dat de wanden en plafonds zijn aangetast door vocht of nicotine. In dat geval is het zaak deze plekken te isoleren, zodat de verkleuringen niet door de verf heen komen. Het zogenaamde isoleren draagt ook bij aan het gewenste resultaat. Graag komen wij langs om te kijken wat er nodig is om mijn werk goed te kunnen doen en het beste resultaat op te leveren.

Houtwerk binnenshuis laten schilderen

Deuren, kozijnen en trappen hebben ook regelmatig onderhoud nodig. De trap krijgt vaak flink wat te verduren in een woning en de verf daarmee natuurlijk ook. Slijtvaste verf is de ideale uitkomst. Kozijnen en deuren kunnen, net als de wanden en plafonds, geverfd worden met een spuitmechanisme in plaats van een kwast. Voordat deze voorzien kunnen worden van een nieuwe laklaag, is een goede voorbereiding onmisbaar. De ondergrond moet worden gereinigd, geschuurd en eventueel worden opgeknapt voor een goed eindresultaat. Dan pas kan er begonnen worden met het binnenschilderwerk.

Laat uw schilderwerk uitvoeren door de vakman

Naast het schilderen met rollers en kwasten is er ook nog de mogelijkheid om verf te spuiten. Hierbij wordt de verf onder hoge druk met een spuitmechanisme op de oppervlakte aangebracht. Het grote voordeel is dat verven op deze manier een stuk sneller gaat. Met name in nieuwe woningen zonder vloeren en meubels. Door de hoge druk ontstaat er een nevel, dus moeten alles goed worden afgeplakt. Verf spuiten is ook een onderdeel van mijn dienstverlening. Omdat het spuiten sneller gaat, zijn de kosten ook lager. Wat uw wensen ook zijn, graag bekijken wij samen met u wat wij kunnen doen om uw woning helemaal af te maken. Vanuit Hengelo komen wij aan huis of bij uw bedrijf langs om de werkzaamheden te bekijken en een passende offerte op te stellen.

Nieuwenhuijse

Creƫer een industrieel interieur met een betonlook!

Helemaal bijtijds is natuurlijk een mooie wand met een betonlook. Geef een industrieel karakter aan je interieur en schakel ons in. Wij zijn gespecialiseerd in betonlook wanden en vloeren. De look is verkrijgbaar in 40 kleuren (waaronder metallic kleuren). U kunt ons bereiken op 06-16602911 voor het maken van een afspraak. Wij gaan graag bij u aan de slag met al uw binnenschilderwerk.

Contact schilderswerken Karregat

    Vrijblijvend offerte aanvragen