Nieuwenhuijse Schilderwerken, dé vakman voor al uw buitenschilderwerk

Vanaf de straat zijn uw woning en gevels het eerste wat in het oog springt. Voor bedrijfspanden geldt uiteraard ook dat de buitenkant het visitekaartje van de onderneming is. Dat alleen is al een reden om ervoor te zorgen dat de buitenkant goed in de lak zit. Maar niet alleen vanwege de uitstraling is verf belangrijk voor een gebouw. Verf beschermt ook tegen weersinvloeden. UV-straling, zure regen en vorst zijn immers niet bepaald vriendelijk voor uw kozijnen.

buitenschilder

Buitenschilderwerk in Hengelo en omgeving

Of u nu de hele gevel wilt schilderen of alleen het houtwerk opgeknapt moet worden, Nieuwenhuijse Schildersbedrijf staat voor u klaar. Houten kozijnen en deuren hebben verf nodig om hen te beschermen tegen de weersomstandigheden in Nederland. Met temperaturen die behoorlijk kunnen schommelen, zure regen en vorst, krijgen de kozijnen heel wat voor hun kiezen. Het is belangrijk om de deuren en kozijnen in een goede staat te houden om zo de woning of het bedrijfspand te beschermen. Als kozijnen rotten, vindt het water ook zijn weg naar binnen, met alle gevolgen van dien.

Besteed uw buitenschilderwerk uit aan een professional

Het inhuren van een schilder om uw buitenschilderwerk te doen, brengt uiteraard kosten met zich mee. Het is echter niet onverstandig om dit schilderwerk over te laten aan een professional. Als ervaren schilder beschikken wij over de juiste middelen om uw woning onder handen te kunnen nemen. Ook is het werken op hoogte niet voor iedereen weggelegd. Veilig werken is uitermate belangrijk. Wij gaan alleen aan de slag met de beste kwaliteit producten als het gaat om verf en andere middelen. Wij staan voor klantgerichte service en een strak resultaat. Daarnaast scheelt het u eenvoudigweg een hele hoop tijd en kunnen wij u alles uit handen nemen. U heeft dan zelf helemaal geen omkijken naar het buitenschilderwerk.

Uitgebreide dienstverlening

Als uw kozijnen worden geplaagd door houtrot, behandelen wij dit voor u. Ook andere kleine reparaties aan uw dakgoot of kozijn kunnen wij voor u uitvoeren. Vanaf de voorbereidingen tot het opruimen na het verven, mijn doel is om u totaal te ontzorgen. Afplakken, voorbereiden en schuren hoort er allemaal bij. Uiteraard adviseren wij u graag over het schilderwerk, de soorten verf en benodigde onderhoud. Dit is goed te combineren met een bezoek aan huis om de werkzaamheden te bekijken en een passende offerte op te stellen. Natuurlijk geldt dit ook voor uw bedrijfspanden. Dus zoekt u een allround schilder in Hengelo en omgeving, neem dan snel contact op via 06-16602911 om een afspraak in te plannen, en wij gaan aan de slag met uw buitenschilderwerk!

buitenschilder

Contact schilderswerken Karregat

Vrijblijvend offerte aanvragen