Uw ervaren vakman voor houtrenovatie

Het beste resultaat voor uw schilderwerk, krijgt u met een goede voorbereiding van de schilderwerkzaamheden. In sommige gevallen is houtrenovatie nodig. Ook dat kunt u met een gerust hart aan Nieuwenhuijse Schildersbedrijf overlaten. Als schilder is het mijn doel om klanten compleet te ontzorgen. Wij streven ernaar om het beste resultaat af te leveren en dat begint met een goede aanpak van houtrot en houtrenovatie. In overleg bespreken we uw wensen en de mogelijkheden. Graag adviseren wij u als het gaat om het onderhoud en eventuele houtrenovatie of andere reparaties aan uw gebouw.

houtrenovatie

Wat is houtrot?

Houtrot ontstaat als het hout niet de mogelijkheid krijgt om goed te drogen. Omdat hout vochtig blijft, ontstaan er schimmels die het hout aantasten. Uiteindelijk blijft er vrij weinig van het hout over. Goed schilderwerk is een manier om houten kozijnen te beschermen tegen vocht. Daarom is het onderhouden van buitenschilderwerk dus ook zo belangrijk. Voorkomen is immers beter dan genezen. Ook binnenshuis bestaat de kans dat houtrot uw hout aantast. Om deze kans zo klein mogelijk te maken, is het belangrijk om vochtige ruimtes goed te ventileren en een goede afwatering te gebruiken. Als er toch houtrot ontstaat, is er gelukkig de optie voor houtrenovatie.

Houtrenovatie in Hengelo en omstreken

Indien er sprake is van houtrot, zijn er gelukkig manieren om dit te herstellen. Houtrenovatie is onderdeel van de dienstverlening van Nieuwenhuijse Schildersbedrijf. Het aangetaste hout moet verwijderd worden om verdere aantasting te voorkomen. Daarom wordt er meer verwijderd dan alleen het rotte hout. Na een grondige reiniging wordt de plek opgevuld en opgeschuurd, om vervolgens overgeschilderd te worden. Nieuwenhuijse Schildersbedrijf maakt alleen gebruik van topkwaliteit producten en materialen voor de houtrenovatie en alle andere werkzaamheden. Zo krijgt u een resultaat waar u lang profijt van heeft, en dat scheelt uiteindelijk in de kosten van onderhoud en reparaties.

Goed onderhoud zorgt voor behoud

Om zo lang mogelijk van uw woning of bedrijfspand te kunnen genieten, is het belangrijk dat er regelmatig onderhoud wordt uitgevoerd. Nalatig onderhoud kan ertoe leiden dat het pand of bijvoorbeeld de kozijnen aangetast worden en er zo behoorlijk wat schade ontstaat. Lekkages en wateroverlast zijn erg vervelend. Niet alleen de daadwerkelijke wateroverlast, maar ook de schade die het water op de lange termijn veroorzaakt. Een dakconstructie kan worden aangetast en dat leidt bijvoorbeeld tot een behoorlijk ingrijpende klus om de constructie en het dak te vervangen. Om zeker te zijn dat de houtrenovatie op een bekwame en duurzame wijze wordt uitgevoerd, neemt u via 06-16602911 contact op met Nieuwenhuijse Schildersbedrijf in Hengelo. Nieuwenhuijse Schildersbedrijf gaat graag aan de slag met uw houtrenovatie.

houtrenovatie

Contact schilderswerken Karregat

    Vrijblijvend offerte aanvragen