Het schildersbedrijf voor al uw schilderwerkzaamheden

Zoekt u een vakkundig en betrouwbaar schildersbedrijf? Nieuwenhuijse Schilderwerken is het juiste schildersbedrijf dat al uw schilderwerk voor u uitvoert. U kunt bij ons terecht voor kwalitatief hoogstaand schilderwerk. Of dat nu gaat om binnenschilderwerk, buitenschilderwerk of latex spuiten in uw nieuwbouwwoning. Uw houtwerk binnen en buiten uw woning of bedrijf is bij ons in goede handen. Niet alleen voorzien wij het houtwerk van een frisse nieuwe lak, ook het behandelen van houtrot is een van onze expertises. Wilt u uw pand ook voorzien van een fris uiterlijk zodat het hout weer jarenlang meekan? Bel dan direct Nieuwenhuijse Schildersbedrijf voor een offerte.

Wat doet ons schildersbedrijf voor u?

Samen met u bekijken wij wat uw woning of bedrijfspand nodig heeft om er weer picobello uit te zien. De kwaliteit van het schilderwerk op uw gevels is zeer in het oog springend. Hiermee wilt u goed voor de dag komen. Maar belangrijker nog: goed schilderwerk van het houtwerk biedt goede bescherming voor jaren.

Schildersbedrijf met uitgebreide dienstverlening

Bij ons kunt u terecht voor al uw schilderwerk binnens- en buitenshuis. Naast het schilderen verzorgen wij ook reparaties en kleine renovaties aan panden. Heeft u een nieuwbouwwoning of – bedrijfspand? Het spuiten van latex doen wij ook. Daarmee voorzien wij vertrekken van een egale latexlaag. En omdat latex spuiten zeer snel gaat, scheelt u dat aanzienlijk in de kosten. Latex kunnen we in iedere gewenste kleur op uw muren en plafonds aanbrengen.

Uitstekende kwaliteit

Wij schilderen graag omdat we er elke dag weer plezier in hebben. En dat kan alleen als we er zeker van zijn dat we u als schildersbedrijf de beste service bieden. Wij bieden we u altijd de hoogste kwaliteit als het gaat om materialen, middelen en schilderwerk. Kwalitatief goed schilderwerk oogt natuurlijk altijd beter, maar onderschat vooral de beschermende werking van goede verf op uw deuren en kozijnen niet. Verf beschermt uw houtwerk tegen aantasting door schimmels en helpt met het buitenhouden van neerslag.

Wat mag u van ons verwachten?

Als u van ons schildersbedrijf gebruik maakt, mag u het volgende verwachten:
Klantgerichte service
Strak resultaat
Jarenlange ervaring
Deskundig advies
Garantie op onze werkzaamheden

Contact opnemen met Nieuwenhuijse Schildersbedrijf

Vindt u goed onderhoud en goed schilderwerk voor uw pand ook belangrijk? Vraag dan direct een offerte aan voor uw schilderwerk. Samen met u kijken we wat er moet gebeuren om de levensduur van het houtwerk en uw pand te verlengen. U kunt ons bellen via 06-16602911, een e-mail sturen naar info@nieuwenhuijse-schildersbedrijf.nl of het contactformulier op deze website invullen. Nieuwenhuijse Schildersbedrijf is het schildersbedrijf voor al uw schilderwerk!

Contact schilderswerken Karregat

    Vrijblijvend offerte aanvragen