Wie ben ik

Mijn naam is Jeroen Nieuwenhuijse en sinds 2016 werkzaam als zelfstandig schilder. Daarvoor ben ik jaren als schilder werkzaam geweest onder een baas en heb ik veel ervaring op kunnen doen. Al op jonge leeftijd ben ik gestart met het schildersvak. Goed schilderwerk is de finishing touch van uw woning of bedrijfspand. Uw gevels is het eerste wat mensen zien en daarmee uw visitekaartje. Na een aantal jaren besloot ik om de uitdaging aan te gaan en voor mezelf te beginnen. Zo kan ik op mijn eigen manier een eigen bedrijf runnen en mijn eigen doelen na streven. Ik voer mijn werkzaamheden uit in de hele regio.

Allround dienstverlening

Nieuwenhuijse Schildersbedrijf richt zich zowel op de zakelijke als particuliere klant in Hengelo en omgeving. Mijn doel is om u te ontzorgen als het gaat om uw schilderwerk. Daarom bied ik een uitgebreide dienstverlening aan. Ik neem al het werk van u over en in goed overleg bepalen wij samen wat er aan het pand moet gebeuren. Mijn kennis en ervaring deel ik graag met u, zodat ik u van een gedegen advies kan voorzien. Ik zorg dat u voorlopig geen omkijken meer heeft naar het schilderwerk. Daar heeft u uiteindelijk het meeste profijt van.

schilder hengelo

Wat kunt u verwachten

  • Klantgerichte Service
  • Strak Resultaat
  • Jarenlang Ervaring
  • Goed Advies
  • Volledige Ontzorging

Maatwerk aan huis

Vanuit Hengelo kom ik graag bij u langs om het schilderwerk te bekijken en een passende offerte op te stellen. Voor schilderwerken binnen- of buitenshuis kunt u contact opnemen om een afspraak in te plannen. Mijn ervaring maakt dat ik u goed kan informeren over wat er nodig is aan onderhoud. Daarbij maak ik alleen gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten en materialen om het beste resultaat te leveren. Zo bent u ook voor een langere tijd klaar met de werkzaamheden en is uw woning of bedrijfspand goed beschermd.

Ervaren vakman

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf in Hengelo voor het spuiten van latex? Naast het reguliere schilderwerk bent u ook daarvoor bij Nieuwenhuijse Schildersbedrijf op de juiste plek. U kunt uw plafonds en wanden laten voorzien van een egale verflaag in iedere gewenste kleur. Maar dat is niet het enige: ook kleine reparaties en het behandelen van houtrot behoren tot mijn specialismen. Dus, indien u op zoek bent naar een ware vakman die goed werk levert en uiterst betrouwbaar is, dan moet u Nieuwenhuijse Schildersbedrijf hebben. Bereikbaar op 06-16602911 voor een afspraak.

Contact schilderswerken Karregat

    Vrijblijvend offerte aanvragen