Renovatiewerkzaamheden overlaten aan Jeroen Nieuwenhuijse Schildersbedrijf

Als huiseigenaar is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw woning in een goede staat blijft. Zo blijft de bescherming van uw woning tegen de invloeden van buitenaf optimaal. Goed onderhoud zorgt voor behoud van uw woning. Schilderwerk maakt daar onderdeel van uit. Tijdens mijn werkzaamheden kan het natuurlijk voorkomen dat wij op schade stuiten. Het is dan geen probleem om kleine reparaties aan de woning voor u uit te voeren. Bij schilderwerkzaamheden buitenshuis, zoals bijvoorbeeld aan deuren, is renovatie noodzakelijk om een egaal resultaat te krijgen.

renovaties

Een optimaal resultaat

Om het beste resultaat te krijgen is een goede voorbereiding essentieel. Het schilderen van een dakgoot over gebreken heen heeft niet echt veel nut. Om u te voorzien van het beste van het beste resultaat, bieden wij daarom het totale pakket aan. Van voorbereiding tot opruimen na de werkzaamheden, de volledige klus is bij Nieuwenhuijse Schildersbedrijf in goede handen. Als ervaren en betrouwbare schilder komen wij bij u aan huis om te kijken wat er moet gebeuren.

Wat kunt u verwachten

  • Klantgerichte Service
  • Strak Resultaat
  • Jarenlang Ervaring
  • Goed Advies
  • Volledige Ontzorging

Het belang van goede houtrenovatie

Er zijn een aantal zaken die een gevaar vormen voor woningen en bedrijfspanden. Een daarvan is houtrot. Houtrot ontstaat als hout vochtig blijft en dus niet de kans krijgt om goed te drogen. Er ontstaan schimmels die het hout aantasten waardoor het stevigheid verliest. Uiteindelijk verliest het hout daarmee zijn functie. Goede renovatie is belangrijk om de stevigheid terug te krijgen en neerslag buiten de woning te houden. Met name kozijnen lopen het risico op aantasting. Maar ook schade aan een trap, deur of muren zijn geen probleem. Iedereen slaat wel eens een spijker op de verkeerde plek in de muur of stoot tegen een deur aan. Na de renovatie is daar niets meer van te zien.

Uw specialistische en ervaren schilder in de regio Hengelo

Als ervaren schilder streven wij ernaar om het beste resultaat op te leveren. Nieuwenhuijse Schildersbedrijf gebruikt alleen de beste materialen en middelen. Een goede renovatie zorgt ervoor dat uw pand er weer tegenaan kan. Zo heeft u het langste plezier van de reparaties. Voor een allround schilder die de klus van a tot z uitvoert bent u bij Nieuwenhuijse Schildersbedrijf aan het juiste adres. Via 06-16602911 kunt u een afspraak maken. Na een bezoek aan de woning of het bedrijfspand ontvangt u een passende offerte aan de hand van de door ons besproken werkzaamheden. Uiteraard wordt u geadviseerd over deze werkzaamheden, in sommige gevallen moet er meer gebeuren dan u in eerste instantie denkt. Maar een grondige aanpak is juist de manier om het onderhoud en renovatie op de beste manier uit te voeren.

Renovatie Jeroen Nieuwenhuijse

Contact schilderswerken Karregat

    Vrijblijvend offerte aanvragen