Bel Nieuwenhuijse voor uw schilderwerken in Haaksbergen

Zoekt u een ervaren en goed schildersbedrijf in Haaksbergen? Bij Nieuwenhuijse Schildersbedrijf zit u gebeiteld! Of u nu een kundige schilder binnenshuis of buitenshuis zoekt, Nieuwenhuijse doet alle schilderwerken. Ook met kleine reparaties van ondergronden gaan wij graag bij u aan de slag!

schilderwerk Haaksbergen

Goed schilderwerk voorkomt houtrot

Goed schilderwerk is meer dan alleen mooi. De verf is ook belangrijk om het gebouw te beschermen tegen weersinvloeden. De verf op houten kozijnen of andere houten onderdelen voorkomt houtrot. Houtrot wordt veroorzaakt door schimmels die ontstaan wanneer hout niet goed droogt. Deze schimmels tasten het hout aan waardoor er vervelende situaties ontstaan. Nieuwenhuijse Schildersbedrijf is zeer ervaren in het behandelen van houtrot en andere houtrenovaties of kleine reparaties.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Goede voorbereidingen zijn nodig voor het beste resultaat. Schildersbedrijf Nieuwenhuijse weet dat als geen ander. Zaken zoals reparaties van ondergronden horen dan natuurlijk ook tot de dienstverlening van Nieuwenhuijse Schildersbedrijf. Voor het beste resultaat heeft u een egale ondergrond nodig. Wij zullen oneffenheden wegwerken. Bovendien zorgen we ervoor dat houtrot geen kans krijgt om zich verder uit te breiden en meer schade aan te richten. Dit doen we door middel van een grondige houtrenovatie, waarna uw houtwerk er weer als nieuw uitziet!

Wat kunt u verwachten

  • Klantgerichte Service
  • Strak Resultaat
  • Jarenlang Ervaring
  • Goed Advies
  • Volledige Ontzorging

Schilderwerken binnens- en buitenshuis in Haaksbergen

Schakel als eigenaar van een nieuwe woning of nieuwbouwwoning een schildersbedrijf in voor een frisse laag verf. Het spuiten van latex is een snelle manier om uw woning te schilderen. Wanden en plafonds in nieuwbouwwoningen hebben moeten meestal geïmpregneerd worden om te voorkomen dat de latex wordt opgezogen door de ondergrond. Het grote voordeel van spuiten in plaats van andere technieken als sauzen is een mooi en egaal eindresultaat. Daarnaast is uw schilder klus sneller geklaard, wat zeker een verschil maakt in de prijs. Met name in een leeg pand waar alles in dezelfde kleur geschilderd wordt zijn we als schildersbedrijf snel klaar.

buitenschilderwerk Haaksbergen

Uw ervaren schilder in Haaksbergen

Maak een afspraak door te bellen met 06-16602911. Uw ervaren en kundig schildersbedrijf staat te wachten om uw woning of bedrijfspand in Haaksbergen onder handen te nemen. Onze complete service is er om u te ontzorgen. Het gemak van u als klant staat centraal en u weet zeker dat u geen omkijken meer heeft naar het schilderwerk. Voor al het schilderwerk, zowel binnens- als buitenshuis komt Nieuwenhuijse Schildersbedrijf graag voorrijden in Haaksbergen en omgeving.

Contact schilderswerken Karregat

    Vrijblijvend offerte aanvragen