Nieuwenhuijse Schildersbedrijf in Hengelo aan de slag

Bent u op zoek naar een goed schildersbedrijf in Hengelo of de omgeving van Hengelo? Nieuwenhuijse Schilderwerken is het juiste schildersbedrijf voor al uw werkzaamheden. Met een uitgebreide dienstverlening, jaren van ervaring en kwaliteit hoog in het vaandel is NIeuwenhuijse Schilderwerken de betrouwbare schilder voor al uw schilderwerk. Uw houtwerk binnens– en buitenshuis is bij ons in goede handen. Niet alleen voorzien wij het houtwerk van een frisse nieuwe lak, ook het behandelen van houtrot is een van de expertises van deze vakkundige schilder. Samen met de klant wordt er bekeken wat uw woning of bedrijfspand nodig heeft om weer in volle glorie hersteld te worden. Uw gevels zijn immers het eerste wat gasten en klanten zien, daarom moeten ze goed voor de dag komen.

schilder in hengelo

Het schildersbedrijf met een uitgebreide dienstverlening

Uiteraard kunt u bij schildersbedrijf Nieuwenhuijse Schildersbedrijf terecht voor al het schilderwerk binnens- en buitenshuis. Naast het daadwerkelijke schilderen behoren ook reparaties, renovaties, de voorbereidingen en uiteraard advies tot de diensten die worden aangeboden. Het spuiten van latex in bijvoorbeeld uw nieuwbouwwoning in Hengelo behoort ook tot de mogelijkheden. Op deze manier wordt uw woning snel en egaal voorzien van een nieuwe verflaag. Hierbij maakt het snelle werken het ook mogelijk om de kosten te drukken, waardoor het schilderwerk meteen een stuk voordeliger wordt. Latex kunt u in iedere kleur op de oppervlaktes laten aanbrengen.

Uitstekende service

Het streven van ons schildersbedrijf is om alle klussen naar volledige tevredenheid op te leveren. Daarom wordt er alleen gewerkt met hoogwaardige kwaliteit, zowel de materialen als de middelen. U doet er goed aan om schilderwerk over te laten aan een professioneel schildersbedrijf in Hengelo. Niet alleen omdat het resultaat beter oogt, ook de beschermende werking van verf op uw kozijnen mag niet worden onderschat. Verf beschermt uw kozijnen en daarmee de woning tegen aantasting door schimmels en helpt met het buitenhouden van neerslag. Bovendien krijgt u uiteraard garantie op de werkzaamheden aan uw pand.

Wat kunt u verwachten

  • Klantgerichte Service
  • Strak Resultaat
  • Jarenlang Ervaring
  • Goed Advies
  • Volledige Ontzorging

De vakkundige schilder in Hengelo

Het betrouwbare en ervaren schildersbedrijf kunt u bereiken via het telefoonnummer 06-16602911. Om te bekijken wat er allemaal gedaan moet worden plannen we een afspraak aan huis of bij uw bedrijf in. Samen bepalen we wat er moet gebeuren, waarbij u uiteraard wordt geadviseerd. Goed onderhoud is belangrijk en bevorderlijk voor de levensduur van panden, daarom moet het goed en grondig aangepakt worden. Nieuwenhuijse Schildersbedrijf is er om u totaal te ontzorgen als het gaat om schilderwerk in Hengelo en omgeving.

schilderbedrijf hengelo

Contact schilderswerken Karregat

    Vrijblijvend offerte aanvragen