Bel Nieuwenhuijse Schildersbedrijf voor uw klus in Losser

Zoekt u een bekwaam en ervaren schildersbedrijf in de omgeving van Losser? Dan zijn wij, Nieuwenhuijse Schildersbedrijf gewoon de beste keus voor u. Heeft u een schildersbedrijf nodig voor werkzaamheden binnenshuis, zoals uw wanden of plafonds? Of zoekt u een buitenschilder om uw gevels onder handen te nemen? Wij geven u het beste resultaat. Schilderwerk is niet alleen van belang om uw bedrijf of woning te sieren, het is een belangrijke manier om gebouwen te beschermen tegen weersinvloeden. De laklaag op bijvoorbeeld uw kozijnen houdt houtrot tegen die wordt veroorzaakt door schimmels. Deze schimmels tasten het hout aan waardoor er onveilige situaties ontstaan. Wij zijn ook zeer ervaren in het verwijderen van houtrot dus daar helpen wij u uiteraard ook mee, evenals houtrotrenovaties. U kunt ons telefonisch bereiken om een afspraak te maken. Wij komen graag op locatie langs om uw wensen te bespreken en advies te geven. Dan maken we samen een plan voor het schilderwerk.

schildersbedrijf losser

Allround service en uitgebreide dienstverlening

Onze service ontzorgt u tijdens het hele proces. Wij plannen een afspraak op locatie in Losser om de schilderklus te bespreken en te bekijken. Daarbij wordt u uiteraard voorzien van advies. Om een goed resultaat te krijgen is een goede voorbereiding noodzakelijk. Kleine reparaties en renovaties horen hier ook bij. Een goed en egaal resultaat krijgt u met een egale ondergrond, zonder gaten of scheuren. Daarom moet de ondergrond worden geƫffend. Ons schildersbedrijf doet dat graag voor u.

Wat kunt u verwachten

  • Klantgerichte Service
  • Strak Resultaat
  • Jarenlang Ervaring
  • Goed Advies
  • Volledige Ontzorging

Schilderwerken binnens- en buitenshuis in Losser

Als nieuwe eigenaar van een nieuwbouwwoning in Losser heeft u ons als goed schildersbedrijf nodig. Wij kunnen latex voor u spuiten, dan is uw woning sneller klaar. Nieuwe plafonds of wanden hebben vaak een behandeling nodig om te voorkomen dat de latex niet in de ondergrond wordt gezogen. Een voordeel van spuiten ten opzichte van sauzen is het egale eindresultaat. Ook gaat het een stuk sneller waardoor het voordeliger is.

Het ervaren schildersbedrijf in Losser

Al uw schilderklussen in Losser kunt u uit laten voeren door Nieuwenhuijse Schildersbedrijf. Wilt u meer te weten komen over onze aanpak? Of wilt u direct een afspraak met ons maken? Dan kunt u bellen naar 06-16602911. U kunt dan direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Ons schildersbedrijf hoopt dan zo snel mogelijk bij u langs te komen om aan de slag te gaan met schilderwerken in Losser.

schilder losser

Contact schilderswerken Karregat

    Vrijblijvend offerte aanvragen