Nieuwenhuijse Schildersbedrijf voor al uw werk in Oldenzaal

Heeft u een schildersbedrijf nodig in Oldenzaal? Nieuwenhuijse Schildersbedrijf is er voor u. Het ervaren en betrouwbare schildersbedrijf met een allround dienstverlening. Voor al uw schilderwerk binnenshuis of buitenshuis kunt u bij Nieuwenhuijse Schildersbedrijf terecht. Latex spuiten, houtwerk schilderen, wanden, plafonds of uw gevels. Wat u ook gedaan wilt hebben, u bent hier bij dit schildersbedrijf aan het juiste adres. In samenspraak met de opdrachtgever wordt er gekeken wat uw bedrijfspand of woning nodig heeft. Uiteraard krijgt u hierbij advies van een ervaren en bekwame schilder. Maar daar houdt het nog niet op. Ook kleine reparaties en renovaties worden voor u uitgevoerd.

schilder oldenzaal

Nieuwe woning in Oldenzaal

Bent u de gelukkig eigenaar van een nieuwe woning. Of dat nou een bestaande woning of een nieuwbouwhuis is, frisse wanden en plafonds zijn altijd een goed idee. Nieuwbouw heeft vaak wel wat voorbereiding nodig. In de meeste gevallen is het verstandig om de ondergronden te impregneren zodat ze de verf niet opnemen. Uiteraard omvat de service van Nieuwenhuijse Schildersbedrijf ook advies met betrekking tot de werkwijze, voorbereidingen en eventuele reparaties of renovaties. Een goede manieren om wanden en plafonds in een egale kleur te krijgen is het spuiten van latex. Spuiten in plaats van sauzen gaat een stuk sneller.

Wat kunt u verwachten

  • Klantgerichte Service
  • Strak Resultaat
  • Jarenlang Ervaring
  • Goed Advies
  • Volledige Ontzorging

Nieuwbouw in Oldenzaal

Heeft u nieuwbouw of een bestaande woning in Oldenzaal gekocht, dan wilt u waarschijnlijk zo snel mogelijk de woning in. Een manier om snel een heel huis of pand te schilderen is het gebruik maken van een spuitmechanisme. Hierbij gebruiken wij een machine om verf onder hoge druk te vernevelen en op de ondergrond aan te brengen. Het grote voordeel van latex spuiten is dat het een stuk sneller werkt en daardoor ook goedkoper is dan sauzen. Hierbij is het mogelijk om de ondergronden in iedere gewenste kleur te schilderen. Een snel resultaat zonder strepen en oneffenheden, ideaal om uw woning af te maken of op te frissen. Nieuwbouw woningen kunnen impregneermiddel nodig hebben voordat er gespoten kan worden, maar daar zorgen wij natuurlijk ook gewoon voor.

schilder oldenzaal

Het ervaren en professionele schildersbedrijf in Oldenzaal

U kunt een eerste afspraak met het schildersbedrijf inplannen op 06-16602911. Hierbij plannen we een afspraak op locatie in om te bekijken wat de werkzaamheden precies inhouden. In overleg wordt er gekeken wat er nodig is om er voor te zorgen uw woning helemaal netjes wordt afgewerkt. Het kan zijn dat er bijvoorbeeld houtrenovatie nodig is om uw houten kozijnen te herstellen. Uiteraard wordt al het werk in overleg gedaan zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Door onze jarenlange ervaring weet u zeker dat uw werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd worden. De beste schilder voor uw schilderwerk in Oldenzaal vindt u bij ons, Nieuwenhuijse Schildersbedrijf uit Hengelo.

Contact schilderswerken Karregat

    Vrijblijvend offerte aanvragen