Nieuwenhuijse Schildersbedrijf voor al uw schilderwerk in Rijssen

Zoekt u een betrouwbaar en goed schildersbedrijf in Rijssen of in de omgeving van Rijssen? Nieuwenhuijse Schildersbedrijf is de beste schilder voor al uw schilderwerk. Met een complete en uitgebreide dienstverlening, vele jaren ervaring en kwaliteit als speerpunt is Nieuwenhuijse uw betrouwbare schilder. Het houtwerk binnens- of buitenshuis is in zeer goede handen. Niet alleen het schilderen, maar ook voor het behandelen van houtrot, kleine reparaties en latex spuiten kunt u bij ons terecht. Samen met u als klant bekijken wij alle opties en uw wensen. Zo krijgt uw woning of uw bedrijfspand wat het nodig heeft om weer in volle glorie hersteld te worden. De gevels zijn het eerste wat uw gasten of uw klanten van u zien en daarom is het belangrijk dat ze er netjes uitzien.

schilderwerk rijssen

Complete en uitgebreide dienstverlening

U kunt bij Nieuwenhuijse Schildersbedrijf terecht voor al uw schilderwerk, zowel binnens- als buitenshuis. Of het nou houtwerk binnen is, zoals de trappen en deuren of u uw gevel in wilt laten verven. Naast het daadwerkelijke schilderen behoren reparaties, renovaties, voorbereidingen en advies tot onze dagelijkse werkzaamheden. Ook het spuiten van latex, bijvoorbeeld om uw nieuwbouwwoning in Rijssen af te werken, doen wij graag voor u. Door latex te spuiten wordt de woning egaal en snel voorzien van verf. Het snelle werken maakt de prijs voor spuiten ook lager dan sauzen. Latex is in alle wenselijke kleuren te laten mengen. Het gebruik van meerdere kleuren vertraagt het schilderen helaas wel omdat de machine tussendoor moet worden gereinigd. Omdat de latex onder hoge druk wordt aangebracht ontstaat er een nevel. Goed afdekken en afplakken is daarom belangrijk, maar ook dat doet ons schildersbedrijf graag voor u.

Wat kunt u verwachten

  • Klantgerichte Service
  • Strak Resultaat
  • Jarenlang Ervaring
  • Goed Advies
  • Volledige Ontzorging

Het schildersbedrijf met uitstekende service

Ons doel is om alle klussen naar totale tevredenheid op te leveren. Daarom werken wij uitsluitend met materialen en middelen van hoogwaardige kwaliteit. Het is verstandig om het schilderwerk uit te besteden aan een professioneel schildersbedrijf. Niet alleen voor een beter resultaat, de beschermende werking die verf heeft op bijvoorbeeld uw kozijnen mag u niet vergeten. De verf beschermt kozijnen en dus de woning tegen schimmels en houdt neerslag buiten.

De vakkundige schilder in Rijssen

U kunt ons bereiken op: 06-16602911 voor al uw schilderklussen in Rijssen. Om een goed beeld te krijgen van wat er gedaan moet worden komen wij graag bij u langs op locatie in Rijssen. In overleg bepalen wij samen wat er precies aan uw pand moet gebeuren. Goed onderhoud aan uw woning is belangrijk en verlengt de levensduur van uw panden. Daarom doet u er goed aan om dit grondig aan te pakken, bijvoorbeeld door het over te laten aan een ervaren en betrouwbare schilder in Rijssen. Nieuwenhuijse Schildersbedrijf is er om u te ontzorgen als het gaat om het schilderwerk binnenshuis en buitenshuis in Rijssen en omgeving.

Contact schilderswerken Karregat

    Vrijblijvend offerte aanvragen